Ons Hotel

Gelegen in het westelijk deel van Schouwen-Duiveland, midden in een prachtige natuurlijke omgeving, ligt het pittoreske dorpje Burgh-Haamstede. U vindt ons bedrijf in het centrum van Burgh-Haamstede, gesitueerd in een meer dan 300 jaar oud pand tegenover de kerk en Slot Haamstede.

Op slechts enkele honderden meters van het bos en een paar kilometer van zee & strand, is Hotel Bom een prima uitvalbasis voor zowel een sportieve- als een strandvakantie. Diverse watersporten (kite- windsurf, waterskiŽn etc.) zijn dichtbij te beoefenen en voor de wandelaars en fietsers onder u is er een scala aan routes. Indien u fietsen lokaal wilt huren kunt u deze bij ons reserveren. De sfeer van dit familie hotel ademt zowel het heden als het verleden uit, kortom een ideale plek voor een korte of lange vakantie.

Meer informatie
Hotel informatie
Hotel Bom
Noordstraat 2
4328 AL Burgh Haamstede

Telefoon :+31 111 652229
E-mail: info@hotel-bom.nl
Openingstijden Restaurant
Ma t/m zo : 9.00 - 22.00 uur


Parkeergelegenheid
Aan de achterzijde van het hotel is het mogelijk om gratis te parkeren op de openbare parkeerplaats. Let op, van 1 april tot 31 oktober geldt in Burgh Haamstede aan de voorzijde van het hotel betaald parkeren.

Fietsen
U kunt fietsen huren bij het hotel voor 8 euro per dag.

Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan, per 1 januari 2019 € 7,50 p.h.p.d.

Check in / Check out
Uw kamer is vanaf 15.00 uur beschikbaar. U kunt vanaf 12.00 uur al wel uw bagage in het hotel neerzetten.

Op de vertrekdag dient u uiterlijk om 11.00 uur te zijn uitgecheckt.

Toersitenbelasting & overige heffingen
Alle op de website genoemde prijzen zijn exclusief toeristenbelasting / heffingen. De kosten hiervoor zijn € 2,90 p.p.p.n.

Alle informatie en prijzen op de website zijn onder voorbehoud van typefouten en/of wijzigingen. Voor de gevolgen van eventuele typefouten en/of wijzigingen of technische onvolkomenheden bij online boekingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Terug naar top